Què fem

Reforç i ampliació

La motivació i els hàbits i tècniques d'estudi són elements essencials en el teu desenvolupament acadèmic. El nostre objectiu és que esdevinguis autònom en aquest sentit i donar-te un cop de mà en aquelles assignatures que et suposin una dificultat. Per a aquest propòsit tenim professionals qualificats que t'ajudaran en qualsevol moment de la teva vida acadèmica: des de primària fins a la universitat.

Ens adaptem a les teves necessitats i per això disposem d'horaris de matí, tarda i vespre. T'oferim classes particulars o grups reduïts, així com també una zona d'estudi assistit. Segons quin sigui el teu propòsit t'ajudarem a escollir la millor opció. (llegeix-ne més)

Proves d'accés

Si has decidit reincorporar-te als estudis, t'ajudarem amb tot el que necessites. Oferim classes de les assignatures comunes i específiques de totes les opcions (biologia, química, física, tecnologia, dibuix tècnic, psicologia, geografia, història...). Tan si vols accedir a la universitat (mitjançant la prova d'accés per a persones majors de 25 o 45 anys o la selectivitat) com si vols cursar un cicle formatiu de grau superior, t'oferirem un gran ventall de possibilitats.


En cada cas et farem un pla d'estudi i t'acompanyarem en tot el procés perquè assoleixis amb èxit el teu objectiu. A més t'oferim la possibilitat d'incorporar-te a les classes de preparació al nivell B2 d'anglès a un preu especial si et matricules en qualsevol curs de preparació.

Idiomes

Les motivacions per aprendre anglès són ben diverses, per això oferim cursos per a cada necessitat: si el que vols és aprendre al teu ritme i sense pressions tenim grups de tots els nivells. Si en canvi, necessites l'anglès per obtenir una titulació oficial, t'oferim un altre format més intensiu i amb l'objectiu de realitzar un examen oficial. Oferim, per aquest últim cas, dos cursos de caràcter anual (A2-B1 i B1-B2). A banda d'això, oferim cursos més intensius de cara als exàmens oficials de Cambridge.


A Traça hi trobaràs també classes de conversa, monogràfics (com per exemple "Anglès per viatjar") i classes particulars o en grups reduïts per a qualsevol idioma (anglès, francès, alemany, castellà, rus o àrab).

Informàtica i noves tecnologies

Oferim cursos, monogràfics i classes particulars sigui quin sigui el teu nivell, tant si necessites aprendre el funcionament bàsic d'un ordinador com si necessites ampliar els teus coneixements en algun camp específic.

Informa't dels tallers i monogràfics que estem preparant a l'apartat Actualitat (aplicacions per al mòbil, iniciació als telèfons intel·ligents...)

Coaching i creativitat

Volem que treguis tot el teu potencial, per això posarem al teu abast un gran ventall de recursos. Amb l'objectiu de millorar la gestió de les teves capacitats i habilitats comptem amb diferents professionals segons les teves necessitats.

Si ets alumne/a del centre t'oferim una primera visita gratuïta amb la nostra coach o preus especials en les classes de creativitat.